The Show – A tribute to ABBA

 • Billetter Tilkøb
 • Til alle, der elsker de udødelige sange, som Björn, Benny, Agnetha og Anni-Frid har givet verden præsenterer vi med stor glæde: ’The Show – A Tribute to ABBA’, der i 2024 hylder 50-året for ABBA’s gennembrud.

  Absolut det bedste ABBA siden ABBA!
  – Den officielle, internationale ABBA-fanklub

  ‘The Show – A tribute to ABBA’ hylder i 2024 50-året for ABBA’s gennembrud, deres legendariske sangkatalog og historien om den ikoniske popgruppe, der blev verdens bedst sælgende kun overgået af The Beatles. Jubilæumsshowet vil byde på en kavalkade af ABBA’s største hits gennem tiden og sågar sange fra det helt nye album, ‘Voyage’, der udkom i 2021.

  Respekten og kærligheden for materialet er til at tage at føle på blandt de optrædende, og hele oplevelsen løftes yderligere af, at ABBAs festlige bagkatalog får alt, hvad den kan trække med moderne lyd- og lysproduktion i en hyldest, der efterlader enhver ABBA-aficionado tilfredsstillet.

  Musikken i ’The Show’ – A tribute to ABBA’ bliver spillet af det svenske band Waterloo flankeret af London Symphonic Rock Orchestra dirigeret af Matthew Freeman. Det anerkendte orkester og dirigent har optrådt med stjerner som Elvis Costello, Robbie Williams og Sir Cliff Richard.

  For at give ’The Show’ en endnu mere original lyd optræder flere af de oprindelige ABBA musikere som gæstestjerner, og på denne turné kan publikum se frem til at møde den erfarne guitarist Lasse Jonsson.

  Lasse Jonsson har været med til at indspille ABBA’s seneste album ‘Voyage’, og han har turneret med de originale ABBA-medlemmer Björn & Benny. Desuden har Lasse Jonsson deltaget i indspilningerne af filmene Mamma Mia og Mamma Mia! Here We Go Again samt medvirket på soundtracks til begge film.

  Det anmelderroste ’The Show’ præsenterer en lang række af ABBA’s største hits i et ekstravagant to-timers show. Det er en livekoncert, der lader publikum opleve ABBA i tiden fra før, de vandt det Europæiske Melodi Grand Prix og hele vejen igennem deres store internationale gennembrud og verdensomspændende succes.

  Blandt de største hits er sange som ‘Waterloo’, ‘SOS’, ‘Mamma Mia’, ‘Dancing Queen’, ‘Money Money Money’ og ‘Knowing Me Knowing You’Udover disse kæmpehits kan publikum forvente flere musikalske overraskelser fra ABBA’s imponerende sangkatalog.

  Læs mere

  Læs mindre

 • Billetter Tilkøb
  • Dato

   Lørdag 13. April 2024

  • Scene og tid

   Store Sal kl. 20.00

   Dørene åbner kl. 19.30

  • Billetpriser

   395 - 545 kr.

  • Opstilling

   Nummerede siddepladser

  • Forventet varighed

   ca. 2 timer og 30 min.

  • Rabatter

   Abonnement & U25 + Station K + ÆldreSagen

  • Ekstra info

   Find mere info om Værket, billetsalg og dit besøg her